Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Partners

Op deze pagina vindt u informatie over onze partners waarmee wij een nauwe samenwerking hebben.

DW Makelaardij

Wij werken samen met NVM makelaar DW Makelaardij, die eveneens actief zijn in de regio Deventer. Deze samenwerking resulteert in een complete service voor zowel huurders als verhuurders. Daarnaast verbreed het onze professionaliteit en kennis. DW Makelaardij is een betrokken partij die wij u van harte kunnen aanbevelen voor verkoop, aankoop of taxaties. 

Over DW Makelaardij
DW Makelaardij is een kantoor dat sinds 2008 uitgegroeid is tot een begrip in de regio. Met onze kantoren in Deventer en Wijhe bent u voor taxaties, aan- en verkoop bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door een individuele, betrokken en kwalitatief hoogwaardige werkwijze. Niet voor niks is onze slogan: “100% betrokken!”.

Verkoop
De waardebepaling is de meest aangename manier om kennis te maken met DW Makelaardij en te kijken of onze werkwijze bij uw wensen aansluit. Naast het feit dat DW Makelaardij een expert is op het gebied van aankoop en taxatie, omvat het pakket van DW natuurlijk ook de verkoop van uw object. Hiervoor geldt ook de 100% betrokkenheid en stellen we voor elk object afzonderlijk een verkoopplan op.

Aankoop
Of u nu voor de eerste keer een huis koopt of dat u min of meer ervaren bent, tijdens het kopen van een woning komen er veel zaken op u af. U moet in korte tijd grote en belangrijke beslissingen nemen. Professionele kennis van zaken is daarom van groot belang en voorkomt veel gemaakte fouten zoals een te hoge aankoopprijs, verborgen gebreken en geen of verkeerde ontbindende voorwaarden.

Taxatie
Bij DW Makelaardij kunt u terecht voor een gedegen taxatie van uw onroerend goed. Dit gaat verder dan een foto van de voorgevel en een vluchtige rondgang door de woning. Een gevalideerd rapport wordt door elke geldverstrekker erkent en kunt u dus gebruiken voor uw financiering. DW Makelaardij laat haar taxatierapporten valideren bij het NWWI en bij Taxateursunie, dit zijn instituten met een kwaliteitswaarborg.

 

Deko installatiebedrijf

Deko installatiebedrijf is ons aanspreekpunt voor onderhoud of gebreken bij de huurwoningen.

Het verhaal van DEKO begint met een kleine cv-ketelfabriek van Gerrit Komen in 1938. In bijna tachtig jaar groeide DEKO uit tot een florerend installatiebedrijf, gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, goot- en zinkwerk, zonne-energie en dakbedekking.

Onder leiding van Jan en Jan- Pieter Komen voorziet DEKO (Deventer Komen) particulieren en bedrijven in en rondom Deventer van kwaliteitsinstallaties met uitstekende service en onderhoud. Zowel voor nieuwbouw als voor restauraties en verbouw.

Aan de Papenstraat wordt vakmanschap gecombineerd met de aloude waarden waar het familiebedrijf zijn goede naam mee heeft opgebouwd. Hier koesteren ze hun klanten. Niet voor niets hebben ze samenwerkingen die al meer dan veertig jaar duren. Betrokkenheid, duurzame relaties en kwaliteitswerk, daar staan ze voor.