Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Over ons

De gezichten achter Hunwonen.

Om een beeld te geven over wie wij zijn, is hieronder een korte samenvatting van onze achtergrond weergegeven.

Rein Hunink (Wijhe, 31 augustus 1956)

Vastgoedbeheerder

Als Timmerman van beroep heb ik als jongeman veel in de bouw gewerkt. Toen ik in de jaren tachtig de kans kreeg om een oud pand te kunnen kopen en op te knappen, was dit voor mij het begin van mijn ondernemerschap.

In de jaren negentig heb ik als beginnend ondernemer het bedrijf Hunimmo BV opgestart. Het verhuren en het beheren van onroerend goed begon kleinschalig. Rond deze periode deed ik de verhuur, het beheer en het onderhoud zelf. Toen mijn onderneming groter werd, heb ik ervoor gekozen om de verhuur en het beheer uit te besteden aan een extern verhuurbedrijf. Dit gaf het voordeel dat ik minder zaken zelf hoefde te regelen, maar het nadeel dat het contact met de verhuurders minder persoonlijk werd. Na een aantal jaar met een extern verhuurbedrijf te hebben gewerkt heb ik nu de omslag kunnen maken het bedrijf opnieuw zelfstandig voort te zetten. Met behulp van mijn dochter doe ik tegenwoordig de verhuur en het beheer weer zelf. Daarnaast zorg ik nog steeds voor het onderhoud en de verbouwing van de appartementen en woningen. In de toekomst zouden wij graag naast de portefeuille van Hunimmo BV ook beschikbaar zijn voor de verhuur van derden.

 

Els Hunink (Deventer, 14 maart 1990)

Vastgoedmanager

Begonnen in de horeca, vervolgens in de zorg en nu werkzaam in de makelaardij en vastgoed.

Na mijn middelbare school (Theoretisch Havo/VMBO) ben ik de opleiding tot Manager Ondernemer Horeca (middelbare hotelschool) gaan doen. Ik heb het diploma Manager Ondernemer Horeca en het sociaal hygiëne diploma behaald. Met deze diploma’s op zak ben ik voor een tijdje werkzaam geweest in de Horeca, waar ik tot de conclusie kwam dat ik nog niet wilde stoppen met studeren.
Vervolgens ben ik begonnen aan een nieuwe studie, namelijk HBO verpleegkunde. In juli 2014 heb ik mijn studie afgerond en mijn bachelor diploma tot verpleegkundige niveau 5 behaald. Met dit diploma ben ik nog steeds werkzaam in de zorg, namelijk als wijkverpleegkundige bij “Buurtzorg Nederland”. Na mijn diploma behaald te hebben bleek mijn interesse wederom in nog een ander werkveld te liggen, namelijk vastgoed en makelaardij. Dit kwam deels omdat ik na mijn opleiding als verpleegkundige, begon als administratief medewerker bij Hunimmo BV. Het beheer en de verhuur van vastgoed sprak mij erg aan. Om mij verder te ontwikkelen binnen de vastgoed en makelaardij ben ik in 2014 begonnen met de opleiding HBO makelaardij en vastgoed. Hiervoor heb ik in 2016 mijn diploma behaald.

 

Lotte Hunink (Deventer, 01 oktober 1987)

Office Manager

Lotte is binnen Hunwonen de ondersteuner op de achtergrond en begeleidt huurders welke moeite hebben met zelfstandig wonen.  Daarnaast is zij ook ons aanspreekpunt met betrekking tot de verduurzaming van panden, zonnepanelen en verdiept zich in de energietransitie van de toekomst. Zodat wij mee kunnen gaan in maatregelen van de overheid, zodat we naar klimaatneutraal wonen kunnen gaan. Daarnaast denkt ze na over het duurzaam onderhouden van panden. Met haar opleiding beeldende therapie is zij naast de werkzaamheden bij Hunwonen werkzaam als beeldend therapeut bij het Trauma Centrum Nederland.