Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Diensten

Wij bieden het totaalpakket aan om uw woning te verhuren. Maar u kunt ook onze diensten seperaat van elkaar bij ons afnemen. Onze diensten voor het verhuren van een woning zijn opgesplitst in:

Fase1: Professionele foto’s van de woning nemen en de marketing verzorgen.
Hunwonen zet woningen breed in de markt door, naast het plaatsen op de eigen website, de woningen ook op andere veel gebruikte websites te presenteren zoals Pararius, Rooftrack, Huurda, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.nl, enzovoorts.

Fase 2: Kandidaat huurders selecteren in overeenstemming met uw wensen en begeleiden bij bezichtigingen.

Fase 3: Huurders screenen op hun kredietwaardigheid en identiteitscheck.
Naast het ‘face to face’ contact tijdens de bezichtiging, dient iedere kandidaat huurder ons te voorzien van diverse documenten. Op basis van de aangeleverde documenten en doen wij een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en onderzoek naar de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van de kandidaat huurder 

Fase 4: Huurovereenkomst opstellen gebaseerd op het ROZ model woonruimte en afgestemd op uw wensen.

Fase 5: Begeleiden bij de sleuteloverdracht en coördineren de eerste betaling, huur en waarborg betaling.

Fase 6: Begeleiden bij de oplevering bij het einde van een huurovereenkomst en de voorinspectie uitvoeren.
Na een opzegging van de huurder is het prettig wanneer de woning net en schoon weer opgeleverd wordt. Om dit te waarborgen wordt er vooraf aan de oplevering een voorinspectie ingepland.

Tarieven

Afhankelijk van welke dienst u van ons afneemt bieden wij een prijs op maat aan. Voor het totaalpakket om uw woning te verhuren vragen wij verhuurbemiddeling aan de verhuurder. De verhuurbemiddeling bent u alleen verschuldigd als, via onze bemiddeling, de verhuur succesvol tot stand komt. Dus op basis van “no cure – no pay”. Voor het beheren van een object vragen wij 4% administratiekosten exclusief btw. Voor het beheren van kamerverhuur vragen wij 6% administratiekosten exclusief btw. Wij verrekenen ons honorarium zowel bij een verhuurtransactie als bij het beheer met de gelden die wij van een huurder ontvangen hebben. Hierdoor zijn deze diensten prestatie gedreven.