Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Voor verhuurders

Betrouwbaar uw woning verhuren

Verhuur uw woning 

Wilt u uw woning verhuren. Wij bieden het totaalpakket aan om uw woning te verhuren. Maar u kunt ook onze diensten seperaat van elkaar bij ons afnemen. Onze diensten voor het verhuren van een woning zijn opgesplitst in:

  • Professionele foto’s van de woning nemen en de marketing verzorgen.
  • Kandidaat huurders selecteren in overeenstemming met uw wensen en begeleiden bij bezichtigingen.
  • Huurders screenen op hun kredietwaardigheid en identiteitscheck. 
  • Huurovereenkomst opstellen gebaseerd op het ROZ model woonruimte en afgestemd op uw wensen.
  • Begeleiden bij de sleuteloverdracht en coördineren de eerste betaling, huur en waarborg betaling.
  • Begeleiden bij de oplevering bij het einde van een huurovereenkomst en de voorinspectie uitvoeren.

Financieel en administratief beheer van uw woning

Door het financieel en administratief beheer uit te besteden aan Hunwonen bent u er zeker van dat alles goed geregeld is. Op die manier houdt u tijd over voor andere zaken.
Wij nemen van A tot Z het beheer op ons. Over incasso’s, mutaties en servicekosten hoeft u zich het hoofd niet te breken. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie over gebruikers en/of huurders goed is vastgelegd. En stellen iedere maand een overzichtelijk huuroverzicht op.
Hunwonen werkt met een gerenommeerd software pakket waarin alle werkzaamheden inzichtelijk zijn.

Onderhoud van uw woning

Het is van belang voor huurders en eigenaren dat het object in goede staat is. Zo nodig kunnen wij onderhoudsadvies geven en dit uitvoeren. Ook zijn wij het aanspreekpunt bij calamiteiten voor de huurders wat resulteert in korte lijnen. Wij hebben een nauwe samenwerking met lokale installateurs en vakmensen.

Tarieven

Afhankelijk van welke dienst u van ons afneemt bieden wij een prijs op maat aan. Voor het totaalpakket om uw woning te verhuren vragen wij verhuurbemiddeling aan de verhuurder. De verhuurbemiddeling bent u alleen verschuldigd als, via onze bemiddeling, de verhuur succesvol tot stand komt. Dus op basis van “no cure – no pay”. Voor het beheren van een object vragen wij 4% administratiekosten exclusief btw. Voor het beheren van kamerverhuur vragen wij 6% administratiekosten exclusief btw. Wij verrekenen ons honorarium zowel bij een verhuurtransactie als bij het beheer met de gelden die wij van een huurder ontvangen hebben. Hierdoor zijn deze diensten prestatie gedreven.

beheer

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om onze brochure te openen.