Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Voor verhuurders

Betrouwbaar uw woning verhuren

Verhuur uw woning 

Wij komen vrijblijvend het te verhuren object opnemen en brengen een advies uit omtrent de huurprijs Wij nemen u het hele proces uit handen. Van werving/selectie, bezichtigingen inplannen en contracten opmaken tot aan het plaatsen van bewoners of gebruikers. Gedurende de hele huurperiode onderhouden wij het contact met de bewoners en gebruikers.

Financieel en administratief beheer van uw woning

Door het financieel en administratief beheer uit te besteden aan Hunwonen bent u er zeker van dat alles goed geregeld is. Op die manier houdt u tijd over voor andere zaken.
Wij nemen van A tot Z het beheer op ons. Over incasso’s, mutaties en servicekosten hoeft u zich het hoofd niet te breken. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie over gebruikers en/of huurders goed is vastgelegd. En stellen iedere maand een overzichtelijk huuroverzicht op.
Hunwonen werkt met een gerenommeerd software pakket waarin alle werkzaamheden inzichtelijk zijn.

Onderhoud van uw woning

Het is van belang voor huurders en eigenaren dat het object in goede staat is. Zo nodig kunnen wij onderhoudsadvies geven en dit uitvoeren. Ook zijn wij het aanspreekpunt bij calamiteiten voor de huurders wat resulteert in korte lijnen. Wij hebben een nauwe samenwerking met lokale installateurs en vakmensen.

Tarieven

Voor het verhuren van een object vragen wij verhuurbemiddeling á één maand huur exclusief 21% btw. Op dit bedrag zit een maximum grens van €720,00. De verhuurbemiddeling bent u alleen verschuldigd als, via onze bemiddeling, de verhuur succesvol tot stand komt. Dus op basis van “no cure – no pay”. Voor het beheren van een object vragen wij 4% administratiekosten exclusief btw. Voor het beheren van kamerverhuur vragen wij 6% administratiekosten exclusief btw. Wij verrekenen ons honorarium zowel bij een verhuurtransactie als bij het beheer met de gelden die wij van een huurder ontvangen hebben. Hierdoor zijn deze diensten prestatie gedreven.

beheer

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om onze brochure te openen.