Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Woning huren in Deventer en omgeving bij Hunwonen

Als u aan “woning huren Deventer en omgeving” denkt, dan denkt u natuurlijk aan Hunwonen! Want daar wordt u adequaat, vriendelijk en betrokken geholpen bij uw zoektocht naar een huurwoning in het prachtige Deventer en omgeving. Met een ruim aanbod en zeer lage kosten maakt Hunonen een woning huren in Deventer en omgeving een stuk eenvoudiger en aangenamer!

Hunwonen is een particuliere onderneming, met een eigen inschrijving en een eigen toewijzingssysteem. Om in aanmerking te komen voor woonruimte via Hunwonen  hoeft u niet ingeschreven te staan bij Woonkeus Stedendriehoek of bij de Gemeente. 

Bij Hunwonen hoef je, je niet in te schrijven om ons huuraanbod te zien of om te kunnen reageren. Is er een woning waarin u geïnteresseerd bent, dan kunt u een bezichtiging aanvragen. Wanneer u interesse in een woning, een appartement, een studio of een atelier heeft kunt u ons een bericht sturen of telefonisch contact opnemen. Na een kort kennismakingsgesprek zullen wij vrijblijvend een bezichtiging inplannen. Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst worden er bij u als huurder géén bemiddelingskosten in rekening gebracht. U bent dan slechts eenmalig 50 euro aan administratiekosten verschuldigd.

Selectie en toewijzing
Wij kijken bij het selecteren van een huurder naar de huishoudenssamenstelling, huisdieren, etc. Zijn er meerdere kandidaten met gelijke geschiktheid, dan selecteren we degene op basis van loting. Wanneer u een woning toegewezen krijgt vragen wij onderstaande informatie van u en van uw eventuele partner.

  • Een kopie legitimatiebewijs (voor- en achterzijde);
  • Kopie bank / giro pas
  • Indien u de afgelopen 5 jaar heeft gehuurd: een door uw huidige verhuurder ingevulde verhuurdersverklaring (Download te vinden op onze website);
  • Kopieën actuele inkomensgegevens (laatste 3 loonstroken of uitkeringsspecificaties of werkgeversverklaring); 
  • Indien u een koopwoning heeft: bewijs van bezit koopwoning en verklaring bank; geen betalingsachterstanden.

Controle gegevens
Hunwonen controleert of uw gegevens juist en volledig zijn. Ontbreken er gegevens of zijn deze niet volledig ingevuld? Dan komt u helaas niet in aanmerking voor de woning. Zijn uw gegevens wel juist en volledig ingevuld en voldoet u aan de huurvoorwaarden (onze huurvoorwaarden zijn te vinden op onze website), dan maken wij een concept huurovereenkomst op. Na goedkeuring van de concept huurovereenkomst maken wij een afspraak voor de oplevering van de woning en het tekenen van de huurovereenkomst.

 

1 2 3 4 5 6 7