Vergelijk objecten

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

hulpbijcalamiteitenCalamiteiten als huurder.

Bij calamiteiten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag en buiten onze openingstijden kunt u rechtstreeks contact opnemen met een lokale installateur, ontstoppingsbedrijf, etc.

Wanneer u zichzelf heeft buiten gesloten of uw sleutel kwijt bent, adviseren wij glas.nl aan. Dit bedrijf kan de deur voor u openen zonder het slot kapot te maken. Ook wanneer u de sleutel aan de binnenkant heeft laten zitten. Voor problemen met de ketel en/of lekkage bevelen wij DEKO installatiebedrijf Deventer aan.

Wij wijzen u erop dat veel bedrijven buiten kantooruren alleen storingsdiensten draaien en dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Indien u contact heeft gezocht met een van de bovengenoemde instanties. Wij willen u verzoeken een melding te maken via onze website. Gebeurt dit niet, dan komen de kosten voor eigen rekening. Bij het maken van deze melding wordt tevens om foto’s gevraagd.

Belangrijk: de kosten voor herstel kunnen voor uw eigen rekening komen, dit is onder andere afhankelijk van de oorzaak en spoedeisendheid.